Cornwall Gardens, Brighton
 

The aim of this project was create a light and airy garden room for lounging and entertaining. The extension is attached to an existing veranda at the side of a detached house in the Preston Park Conservation Area. The design is intended to appear as part of the original house and features an oak framed roof structure with creasing tiles and brick piers detailed to match the existing house.

 

 

 

Project
Cornwall Gardens, Brighton

Client
Private

0907sk02A
w-view1
w-westview

Contact

Email — jw@johnwhiting.co.uk
Mobile — 07818 443753

Instagram — @architectjw

Correspondence address —
14 Bates Road
Brighton
East Sussex
BN1 6PG

Office location —
6 Marlborough Place
Brighton
BN1 1UB

JWA_monogram

© Copyright 2017 John Whiting — All rights reserved

Site credit — madebycargo.com