Davison School, Worthing
 

The ‘Davison Diner’ has made a big impression on both staff and students by providing a much needed light and airy lunchtime space. Students helped to select the bright colour scheme and to design the artwork and signage.

The extension replaces an under used courtyard and creates an indoor cafeteria space to accommodate approximately 150 seats with tables. The west elevation is fully glazed to maximise the opportunity for daylight and natural ventilation. A large roof eaves overhang partially shades this facade and provides shelter to the entrance doors. Four large roof lights give further daylight and natural ventilation to the space.

 

 

Project
Cafeteria extension to main hall

Client
Davison CE High School for Girls, Worthing, West Sussex

John Whiting Architects - Davison School Cafe, Worthing
John Whiting Architects - Davison School Cafe, Worthing
John Whiting Architects - Davison School Cafe, Worthing
John Whiting Architects - Davison School Cafe, Worthing
John Whiting Architects - Davison School Cafe, Worthing

Contact

Email — jw@johnwhiting.co.uk
Mobile — 07818 443753

Instagram — @architectjw

Correspondence address —
14 Bates Road
Brighton
East Sussex
BN1 6PG

Office location —
6 Marlborough Place
Brighton
BN1 1UB

JWA_monogram

© Copyright 2017 John Whiting — All rights reserved

Site credit — madebycargo.com