Davison School Entrance, Worthing
 

With the creation of a new entrance a striking new visual identity and much improved visitor experience has been achieved. The bold architectural form is designed to make a strong visual statement about the school ethos and its future development.

The cantilevered roof provides a generous covered entrance with wide ramps and steps designed to improve access for all. The new light and airy reception space makes a positive first impression and provides a comfortable waiting area. The expanded school office has allowed functional reorganisation and improvements in efficiency and school security.

 

Project
New entrance and school office

Client
Davison CE High School for Girls, Worthing, West Sussex

John Whiting Architects - Davison School, Worthing
John Whiting Architects - Davison School, Worthing
John Whiting Architects - Davison School, Worthing
John Whiting Architects - Davison School, Worthing
John Whiting Architects - Davison School, Worthing
John Whiting Architects - Davison School, Worthing
John Whiting Architects - Davison School, Worthing

Contact

Email — jw@johnwhiting.co.uk
Mobile — 07818 443753

Instagram — @architectjw

Correspondence address —
14 Bates Road
Brighton
East Sussex
BN1 6PG

Office location —
6 Marlborough Place
Brighton
BN1 1UB

JWA_monogram

© Copyright 2017 John Whiting — All rights reserved

Site credit — madebycargo.com