Stanford Avenue, Brighton

Connecting a south facing garden to interior living spaces is the aim of this contemporary remodelling of a detached Victorian villa in the Preston Park Conservation Area of Brighton. At the rear of the house the floor level has been lowered and transparent extensions added to create a light and airy open plan kitchen and family room. The existing living room and a new raised study area view the garden through the new double height spaces.

Project completed 2021.

Project
Stanford Avenue, Brighton

Client
Private client

64StanfordAv-planview
64StanfordAv interior3
64StanfordAv interior5
StanfordAv4
StanfordAv1
StanfordAv3
StanfordAv7
StanfordAv9
StanfordAv8
StanfordAv5
StanfordAv6a

Contact

Email — jw@johnwhiting.co.uk
Mobile — 07818 443753

Instagram — @architectjw

Correspondence address —
14 Bates Road
Brighton
East Sussex
BN1 6PG

Office location —
6 Marlborough Place
Brighton
BN1 1UB

JWA_monogram

© Copyright 2017 John Whiting — All rights reserved

Site credit — madebycargo.com